6/6/10

àlbum: al mar en familia

Aquest és un àlbum que l'he fet en temps rècord, 2 dies!!! sisi i em feia especial il·lusió estrenar la bind it all que fa poquet em van regalar per l'aniversari. L'estructura de l'àlbum és segons el tuto que va fer la Kris l'octubre passat a KDS.

Està sense fotos, ja que és un regal per una persona m'ha ajudat en moments difícils i l'ha d'omplir amb fotografies de l'estiu. El tema del mar és perquè li encanta navegar.
He utilitzat un troquelador de margarides de la Martha Stewart, i el paper de forma on hi ha el títol de la portada està fet amb una plantilla del Tim Holtz amb la Big shot.


Espero que li agradi.

No trobeu que al acabar un projecte, us fa pena despendre-se'n???
me'ls quedaria tots!!

7 comentaris:

Ruth ha dit...

Seguríiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisim que li agradarà!!!!! vaja que si li agradarà, t'ha quedat preciós!
petonets xoxo

Alícia ha dit...

què monooooooo! i tant que em fa pena desprendre'm dels treballets, però alhora em fa molta il.lusió regalar-los!!!

SECUNDÀRIA A ha dit...

Segur que li encantara Anna! a mi també em fa pena, però quan veig com s'emociona la gent,m'ho compensa tot! es un detall molt maco!

TXELL ha dit...

Quin àlbum més maco t'ha quedat!! Segur que li encanta!! A mi també em fa pena desprendre'm dels petits tresors d'scrap però quan ho regalo i agrada tant, compensa!!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Què bonic! M'agrada especialment la portada.
Salutacions. Sílvia

Cristina ha dit...

Ei!!!!Has renovat la portada del teu blog!!!
Ara resulta més clar, com més lluminós, com que quasi ja és estiu.oi? M'agrada especialment la sanefa,fa més scrrrap.....
La teva fan nº uan

SECUNDÀRIA A ha dit...

Hola Anna! gràcies per passar pel meu blog i deixar-me un comentari. De fet el fons és una cartulina texturitzada amb una mica de color wash i glimmer per donar-li una mica de brillo. Crec que et refereixes al marc, vaig forrar-lo amb cinta de pintor, ja que els marcs del ikea son esmaltats i no se'm quedava estampat el segell. A més, aixó et permet donar-li una textura diferent. La resta és anar estampant segells en dos colors , en el meu cas, un marró i un morat de les distress de Tim Holz. És molt fàcil de fer i queda molt maco! Petons*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails