4/7/10

álbum ÍNDIA: dia 1


Ara que he començat a posar-me al dia i a acabar coses abans de començar-ne de noves, us ensenyo la primera pàgina  (format 30x30) de l'àlbum que he tingut sempre en ment i no sabia per on començar.
De fet, les fotografies fa temps que les tinc, vaig portar-les a revelar després de retocar les mides amb el photoshop i afegir algunes lletres que em va ensenyar la Maica en 1 crop que vam fer a Blokum.....

El viatge va ser l'octubre del 2008 i va ser una experiència única. Ja ho diuen, un viatge d'aquests o t'atrapa o no t'agrada gens. I a mi em va enganxar.
Va ser tot del rotllo improvisat només les motxilles 2 mudes algo de roba interior i una farmaciola ben gran.
En poc més de 3 setmanes vam recòrrer molts kilòmetres, amb tren, autobús i avió.



Vam començar per Mumbai, Pune, Goa, Hampi, Bangalore, Mysore, Cochin, Delhi, Agra, Varanasi i de Mumbai a Barcelona. Un no parar!!


1/10/08 
6 del matí comença l'aventura agafem un tren cap a l'aeroport de Barcelona destí Mumbai, passant per Helsinki. En 4 horetes ens plantem a Helsinki amb un fred que pelava!! (ja que portem roba d'estiu....)
Esperem fer l'enllaç però es retarda el vol per "causes tècniques" en una finestreta ens diuen que s'ha posat un ocell al motor i que fins que no ho arreglin..... Ens donen uns tíquets per valor de 17€  i sopem.
3 hores més tard marxem amb un avió enorme d'aquells de 2 passadissos, després de 8h arribem a Mumbai on fa una calor insuportable!!










Continuarà.......

5 comentaris:

Tres somnis ha dit...

Que xulo el texte que has posat a la foto amb el photoshop. Petons

laura ha dit...

ohhhhhh! et pot quedar un gran àlbum... un viatge com aquest se'l mereix!

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Molt maca! I quin viatge! Estic desitjant veure la resta.
Salutacions. Sílvia

Alícia ha dit...

uauuuuu!!!!! et quedarà un àlbum xulíssim! i quina passada aquest viatge a l'india. Ha de ser sorprenent, de fet alguna meva ja hi ha anat i en van quedar fascinades. Si vas a L'india, de fet, ja saps per a què hi vas. no?? rekortdssssss

TXELL ha dit...

Ala quin viatge més emocionant!! A veure quan penges la resta!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails