14/3/11

àlbum índia karine (part 1)


Ja tinc acabat l'àlbum de la Karine, i de seguida vaig saber que les fotos serien les de la índia, (pensant que no sé quan acabaré el maxi àlbum de la índia que estic fent fa temps...).


La Karine va posar unes fotografies de Bali que són espectaculars i els papers dissenyats per ella combinen molt bé.  (mira aquí unes imatges). L'estructura és una passada són 2 llibrets que es van entrellaçant.
Em va costar bastant fer una selecció de fotografies perquè són totes precioses, amb molta llum i uns paisatges i indrets que no oblidaré mai. Aquest és un àlbum mini resum.


Una de les coses que més em va impactar és que la vida és al carrer, els taylors (sastres amb la màquina de cosir a peu de carrer ), s'afeiten, estenen la roba damunt dels arbustos, la vida als mercats és impressionant, pasta, maons, i encens assecant-se al sol, flors penjades on fan garlandes per adorar els déus, fins hi tot passegen tranquil·lament les vaques entremig de la gent.... no estan mai quiets.
I de mercats en vam visitar molts, a l'aire lliure, tancats, en carpes, mercat de menjar amb tot ben ordenat i amb piles molt ben posades, mercat de la seda (silk market) on et fan els saris i tota la roba a mida, mercadillo de pulseres i de sabates!! mercat d'espècies, d'olis essencials, d'incens, de flors......


Una altra de les coses que no et pots perdre és visitar els temples, monuments i palaus impressionants. Ens em vam fer un tip de descalçar-nos, fer fotos i contemplar la cultura i totes les seves creences.

Tenen moltes històries, molts déus i llengües diferents.
També els agrada molt pintar-se la pell amb henna i tinta. Tenen uns segells de fusta tallats a mà preciosos!!

A Goa, vam disfrutar uns dies de tranquil·litat i calma vora el mar.
Les platges són paradisíaques, i els habitants no tenen costum de banyar-se, (A Varanasi, al final del viatge, es renten, renten la roba, tiren les cendres.....) però a Goa no, pesquen i les vaques prenen el sol.


I els nens. Són especials. Malgrat viuen en condicions difícils, són espavilats i llestos i sempre tenen a punt un somriure. És més se t'acosten, t'estiren de la màniga i et diuen: fes-me una foto!!
I quan vam visitar el Taj Mahal, la gent directament et donava el seu fill per a que l'agafessis en braços i et feien una foto. Per això el mini desplegable el vaig fer d'imatges de nens, en tinc bastantes i m'agraden molt.
 

"La pau comença amb un somriure"
Mare Teresa de Calcuta

La crònica i les vivències les explico en les pàgines que vaig fent de tant en tant, mira aquí.

I d'aqui poc, la 2a part!!!!

13 comentaris:

Raquel ha dit...

Noia de veritat preciós i estava com al.lucinant mirant les fotos i escoltant la música del teu bloc !!! Es un plaer visitar-te i per rematar-ho la frase que has triat m'ha fet posar la "gallina de piel"

Petonets

Raquel ha dit...

Noia de veritat preciós i estava com al.lucinant mirant les fotos i escoltant la música del teu bloc !!! Es un plaer visitar-te i per rematar-ho la frase que has triat m'ha fet posar la "gallina de piel"

Petonets

Len ha dit...

Anna t'ha quedat preciós!, els colors, les fotos..tot
un petó

Helena

Marian ha dit...

Pero qué maravilla!!!! el álbum es muy bonito pero es que las fotos....me imagino los recuerdos tan bonitos que tienes.
Felicidades por ese trabajo tan chulo.
Besos

Leire ha dit...

Te ha quedado precioso, me encanta!!!
besoteeeee

Mireia Sala ha dit...

PRECIÓS!! Però en súper majúscules ehhh!!
Les fotos de l'India t'hi han quedat genials. Quin record més maco!
Petons

Elena ha dit...

Les fotos queden perfectes en aquest àlbum! sembla que la Karine l'hagi dissenyat per tu!
Ja tinc ganes de veure la segona part!
Ptns!

Silvia Segura ha dit...

Una preciositat d'album i de fotos,els colors,el disseny,les teves paraules,...una meravella!!!petonets

Jana Garcia ha dit...

Quin àlbum tant macu!!! jejejeje la veritat es que els papers són genials però les fotos l'acaben de fer perfecte!!!!! i a més és això...t'entren unes ganes de tornar-hi!!!!!

Tres somnis ha dit...

Esta genial!, es que les fotos per si soles ja son una pasada! quin fantàstic viatge.
Petons
Miriam

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Quines fotos! I l'estil de l'àlbum és ideal!
Petons. Sílvia

laura ha dit...

quina meravella de mini, de fotos,de viatge, de tot!!! és xulíssim, Anna!!!!!

Isa ha dit...

Precioso Anna, me han encantado las fotos y ese mini es el escenario perfecto para colocarlas, estaras bien satisfecha porque es una maravilla ;)

Besitos

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails