25/5/11

dia 5 i 6. De Ruta per l'Índia

Per veure els primers dies del viatge clica aquí

5/10/08
Ens passem gairebé tot el viatge del tren amb una pluja fina, i al arribar a Margao encara plou més. A l’estació ens diuen que no surt cap tren fins d’aquí 2 dies i el comprem (el dia 7/10/08) a les 7h del matí). Arribem al poble i busquem un lloc per dormir.

Després de dinar, anem al mercat on comprem pulseres, moltes pulseres!

No tenim gaire gana, mengem un batut amb fruita i iogourt (lassi) pel carrer i anem a Internet a contestar
e-mails i a dormir.

 6/10/08
Agafem les motxilles i carregats anem a buscar un bus cap a Ponda, a mig camí ens trobem un taxi ens diu que ell ens pot portar.

Per la carretera és un caos, condueixen fatal i si t’hi fixes gaire et poses nerviós de les imprudències que fan, de cop però ens sorprèn un elefant transportant una gran fulla, i el conductor veu que ens agrada tant l’elefant, que ens proposa anar a veure’n més.

Anem a una plantació d’arbres i plantes medicinals i també hi ha elefants.

Passem mig dia, amb un guia on ens va explicant cada planta el que és, fem una passejada a peu per enmig d’uns grans arbres, i ens explica les propietats i els fruits de cadascun.

A part dels plataners, ens ensenya la planta del pebre, la nou moscada, totes les espècies que ells utilitzen i que fan que les salses siguin tant picants...

Dinem arròs amb una salsa de masala i algo de carn. I després ens proposen muntar amb un elefant. Bé és una elefanta. I fem l’elephant ride.

Però hi ha una altra opció l’elephant shower, és a dir una dutxa damunt de l’elefant. Si, ella agafa aigua per la trompa i te la tira damunt teu, és impressionant!!!!!!!!!


Continuarà la 2a part del dia...............

4 comentaris:

Carol ha dit...

Quina enveja Anna, açò son viatjes ben aprofitats.
Les pàgines t'han quedad precioses.
Gracies per els teus comentaris al meu blog, m'agraden molt.

Jana Garcia ha dit...

Molt bé! mica en mica anem sabent més cosestes del viatge...jejejej cada vegada tinc més ganes de tornar-hi!! molt xules les pàgines

Tres somnis ha dit...

Mare meva! si que va donar de si el viatge. Esta quedan genial.
Petons
Miriam

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Ui que bé, continua el viatge, No sé si m'agarden més les pàgines o les cròniques que en vas fent.
Petons. Sílvia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails