1/3/13

Mini Berlin 2012

I per fi aqui tenim el mini de la Céline Navarro!!
(primera entrega de la trobada d'{entreARTistes} bcn, a veure si m'espavilo...)


He aprofitat per afegir l'ultim viatge (de finals de gener) però no tenim gaires fotos, de fet, vam coincidir amb una super baixada de temperatures i no hi havia gaires ganes de treure's els guants.... Mínimes de -18·C.... així que he tirat de "saint google" i voilà!



L'estructura de l'àlbum és ben senzilla mida 15x15  amb les págines enganxades entre elles i amb unes butxaques pels tags. Ideal per guardar tíquets! Al final he fet un sobre amb paper kraft a mida pel mapa.



Van ser 5 dies intensos i freds. Va ser un no parar, vam comprar la Welcome Card i vam fer una ruta amb els amics de vive Berlin. Una cooperativa de guies joves, que transmeten energia i passió per la feina, amb un munt d'anècdotes per alla on passàvem. Senzillament genial. Gràcies Clara i Arantza.

No va faltar la visita a la botiga Modulor, seguint els consells de la Guia no Aburrida de Berlin de Mr. Wonderful. M'agrada visitar botigues de manualitats, veure si hi ha coses noves, i sempre porto enganyat al Dani, pobret...aquest vegada em va sortir molt bé la jugada, ja que anàvem direcció la MoritzPlatz (a fer una cervesa com a excusa) i sortint del metro, paaaaam ens trobem a la porta de la botiga! va ser un oooooooooh quina casualitat!!! jjejejejee


Aprofito per agraïr a la Yolanda (Sentiments de papers) que va respondre a la crida que vaig fer pel facebook demanant recomenacions per Berlin i va fer una super ruta amb llocs imprescindibles per visitar, genial!!! Va ser perfect!! Moltiiiisssiiimes gràcies.

4 comentaris:

luna ha dit...

jajajajjaja... sant google!!!

molt guapo el mini, jo l'estic fent del meu primer viatge a LONDON pero els dies pasen i no l'acabo d'acabar mai... aish!!! el temps pasa masa rapid, avegades!!!

una abraçada

Raquel ha dit...

Què xuli !!! I que guai haver-lo acabat!!! El meu està a la bossa que ens van donar... quina pena... li hauré de treure la pols.

Noia quin fred vau passar no??

Petonets,

gloria vivas ha dit...

Què bé! L'album és molt bonic!
M'alegro molt que ho passessis tant bé en "trobar-te" botigues per casualitat.

TXELL ha dit...

Quines coses més boniques!! Una bona inspiració a tenir en compte!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails