9/7/13

Carnaval a Lausanne i un petit tutorial

Al maig es celebra el Carnaval a Lausanne, per als despistats que se l'han perdut al febrer.....

Una pàgina amb una foto de les comparses que passegen per la rue principal. Sota el pont, es munta una festa!!I des de l'abril fins a mitjans de maig a Morges se celebra des de 1971 la "fête de la tulipe" una cita obligada cada any, s'hi planten més de 150.000 bulbs!!! Es veu que estava previst fer-la només el primer any per celebrar els 50 anys de "la Societé Vaudoise d'horticulture" però després del gran èxit, els comerciants i la societat local van convèncer per fer-la cada any. S'organitza al parc de l'Indépendence, darrere del castell.

Són les meves flors preferides i realment fan molt goig passejar entre tantes flors de primavera.
I abans d'acabar, us deixo amb un petit tutorial, és ben senzill i segur que moltes el coneixeu, i realment és perquè en aquest projecte estic utilitzant molts abecedaris i sovint, escassegen les vocals!!

En la paraula Carnaval, em faltaven les 3 "a" i la "v" per tant, he retallat la silueta d'aquestes lletres i després l'he utilitzat com a plantilla, només falta resseguir-les amb un color i desprès pintar-les per dins.  S'entèn millor amb les imatges:

2 comentaris:

Raquel ha dit...

Les vocals als abecedaris volen i les a les que més ;-). M'encanta la pàgina !!!

Petonets

Jana Garcia ha dit...

Molt guai la idea!!!! s'haurà d'aprofitar!! ja ens aniràs explicant les aventures amb el piset... heheheh sort!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails