25/11/10

àlbum Índia: dia 3

 Nova entrega del viatge a la Índia, havia deixat el projecte una mica aparcat, però ja l'he tornat a agafar i espero que amb més força.
És bastant difícil resumir un dia en unes imatges i poc text i per això us explico la crònica (que és tot allò que no m'hi cap)

M'agrada més com queda una sola imatge en una pàgina, però desprès penso, ostia d'una en una no acabarem mai! però de tant en tant, en colo alguna...

En un lateral he estampat uns mini segells, indian spirit.
També he afegit un cartellet amb el nom de la ciutat, on ens trobem, en aquest cas Pune: estat de Maharashtra, amb festivals al carrer.

3/10/08
Arribem a Pune a les 3h de la matinada i estem rebentats. Agafem un rickshaw i busquem un hotel per descansar una mica i dutxar-nos.

El conductor ens explica que serà complicat ja que estan de celebracions i està molt ple. Al final aconseguim 1 habitació. Ens despedim de la Han (ella es queda dormint) i tornem a l’estació per comprar bitllets cap a Goa (Madgaon) per l’endemà a la nit.


Davant l’estació trobem l’hotel Nacional i lloguem l’habitació per 1 nit. Deixem les motxilles i comencem una ruta amb el rickshaw per temples molt xulos. A cada parada ens fan descalçar i a l’entrada comprar una ofrena. Acabem amb els mitjons negres...












Després de menjar una mica, anem al Shanwar Wada Fort on passegem per uns jardins on les parelles caminen i descansen, molt romàntic.

Visitem els carrerons del casc antic i ens trobem amb una rua de cavalls, camells i carrosses on tothom està guarnit amb els seus millors vestits i de sobte ens convertim en el centre d’atenció perquè se’ns acosten els nens i ens demanen que els fem fotos!

Al final de la comitiva hi ha una munió de gent ballant i ens conviden a txai. El té típic.

Tornem cap a l’hotel i a un bar del costat sopem parata i chicken fry acompanyat amb arròs i verduretes. Com sempre amb unes salses molt picants. Al sortir una imatge peculiar, hi ha un home assentat pelant cebes (una muntanya de cebes) i al costat un altre que amassa la parata (unes coques rodones, el seu pa).


Anem a dormir rendits.


L’endemà al matí la mateixa imatge els mateixos personatges fent la seva feina.....
 
Si no recordes la primera part, mira el dia 1 i el dia 2

3 comentaris:

Jana Garcia ha dit...

Que guai.....m'agafen unes ganes de tornar-hi de nou....jejejej m'enviaràs això de les lletres en rodono del photoshop? Ho vaig buscar però no ho tinc... com van els preparatius del Marroc?

Tres somnis ha dit...

Quin viatge més xulo i enriquidor Anna! I la página moooooollt maca.
Petons
Miriam

Sílvia Scrapbloc ha dit...

Molt maca! I quines fotos!
Sílvia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails