Encara que no tinc gaire temps i que estic bastant enfeinada amb molts preparatius, em feia il·lusió preparar uns petits detallets per la gent que m'estimo.
Vaig pensar per deixar un bon gust de boca, que millor que algo dolç i ben embolicat?
Així que vaig posar fil a l'agulla i vaig fer una comanda a selfpackaging.
El resultat és espectacular, són unes caixetes molt mones que les montes a casa, i només em faltava omplir-les amb unes bones magdalenes i un tag amb el meu correu electrònic perquè sempre que ho vulguin m'escriguin un mail.
El segells són del kit de l'Amy Tangerine de la col·lecció Lovestruck.
Ja feia temps que l'hi tenia l'ull posat, i no m'hi vaig poder resistir!!!
Recepta magdalenes: (per unes 12-15 magdalenes)
Ingredients:
- 2 ous
- 175 gr sucre
- 60 mL llet
- 190 mL oli
- 210 gr farina
- 5gr de llevat
- opcional: canyella, pell ratllada de llimona, perles de xocolata.
Preparació:
Batre els ous a punt de neu i anar afegint el sucre. Anar incorporant la resta d'ingredients a poc a poc, primer l'oli i la llet i després la farina amb el llevat. Quan la massa sigui homogènia pots afegir la canyella i la ratlladura de llimona.
Cobreix la massa amb film transparent i deixa reposar durant 1h o fins l'endemà a la nevera.
Posar la massa en motlles de paper (fins a 3/4 parts) i introdueix-los en motlles de silicona o rígids, perquè la massa conserva l'estructura i pugen millor.
Abans de posar-les al forn, és el moment de posar per damunt les perles de xocolata.
Precalentar el forn al màxim, quan estigui ben calent col·loca les magdalenes i baixa la temperatura a 210ºC. Cou-les durant 15 minuts.
À bientôt!!!
Recepta extreta d'aquí.
15 comentaris:
Que ricas !! Estos regalitos me encantan, pero a mis caderas no tanto .. jaja Te quedó genial !!
Un bonic de detall, que bona pinta. Un petó.
Mmmmmmm! que vagi molt i molt be bonica!!!
Muuuuuuuuuaks ; )
Ostres, quina passada!! Ens hem de trobar aviat!!! ja, ja
Petons. Sílvia
No havia vist l'entrada anterior, ja veig que no, no ens veurem aviat. Quina pena!! (i no per les magdalenes).
Sort!!!
Petons. Sílvia
mmmm, m'han encantat. gracies guapi
Fantàstica combinació :-)
M'agrada molt q incloguis el link per fer las magdalenes i tb el link de la pagina de pakagin així coneixem coses noves!!
Bona paskua!!
Hola, soy Erica de Atelier de Tartas, me encanta las cosas hechas con las manos y cuando se hace todo con tanto capricho. Si tienes tiempo te invito que pase por mi blog:http://atelierdetartas.blogspot.com.es/
Un saludo desde Mallorca.
desde el equip de Fem Scrap
et volem felicità per els teus treballs .
Que bones las madalenas!!!!!
Preciós!! Que et vagi molt bé, molta sort!!!
D'això se'n diu UN DETALLÀS!! Mmmmmmm!
Hola, Soy Erica de Atelier de Tartas y tengo un regalito para ti en mi blog:http://www.atelierdetartas.blogspot.com.es/2012/05/mi-cuarto-premio-liebster.html
Espero que te guste. Un fuerte abrazo desde Mallorca.
!Gracias por laq receta!ME ENCANTA las etiquetas que le pones a todo
mmmmmmmmmm, quina pinta!!
helena
Hola
Me llamo Carla y tengo un directorio web. Me ha encantado tu sitio! Tienes unos post muy guapos!!. Haces una labor fascinante con tu web. Por ello, me gustaría incluir un enlace de tu sitio en mi directorio. Así mis usuarios podrán visitarte.
Si estás de acuerdo házmelo saber.
PD: mi email es: mendezcarla90@gmail.com
Carla.
Publica un comentari a l'entrada