30/7/13

" a la platja "

El llac Léman ja n'he parlat alguna altra vegada, és ENORME, i clar si no pares atenció a primer cop de vista, sembla un mar!  és bastant transparent, però no fa olor a sal...
(i de peix, deixa molt que desitjar.......)

Ara bé de platges, platges són gairebé totes de gespa però en vam trobar una de casualitat amb un tros de sorra!! així que després de la bbq entre amics ens vam anar a revolcar per la sorra.


Sota la fotografia hi ha una butxaca amb una altra festa biannual que se celebra a Morges "la Grand Table" un festival intercultural i gastronòmic on es presenten paradetes de cada país amb una mostra de menjar i tradicions on no hi podia faltar el poble Català! Així que com cada 2 anys, amb el Centre Català de Lausanne hi participa, vam anar a donar un cop de mà a la paradeta, oferiem pa amb tomàquet i embotits vinguts de Catalunya per a l'ocasió,  tot ben amanit amb oli d'arbequina i de postres coca de llardons amb moscatell. Tot un èxit! Se'ns van acabar totes les racions. I una mica més tard, el grup de sardanes del CCL van fer una actuació a la plaça.



2 comentaris:

Montse ha dit...

Quina pàgina més maca!!! i la narració... donen ganes de traslladar-s'hi! :) Petons

Jana Garcia ha dit...

Ai nena, qua guai que estiguis narrant totes les teves aentures per Suïssa.... serà un gran record!!! Que passi un graaaan estiu!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails