22/11/10

Fira de Nadal

Aquest diumenge vam posar una paradeta amb una amiga a la fira de Nadal del poble.
Era la primera vegada i va anar prou bé. Tot va començar fent una sol·licitut a l'ajuntament que ens cedia les taules i cadires i quan vaig llegir els motius de la sol·licitut, (escrits per la meva amiga) posava paradeta d' "Scrachbook" uuuuuuuuuuffff vaig pensar, comencem malament!!

Ella fa sabons, els anomena els sabons de la vida. Utilitza oli d'oliva i essències naturals. En fa de molts tipus de pastanaga, oli mosqueta, aloe vera, d'espígol, de cafè, bombes efervescents....... Són una passada!!

I la meva part d'scrapbook, llibretes de notes, àlbums de mandales per nens, les postals de nadal penjades amb pinces al peu de taula, punts de llibre, calendaris d'aniversaris i com no, no podíen faltar els receptaris!!
També vaig afegir una part d'arrecades i anells d'swarovski.

Vaig portar uns quants àlbums de mostra, per explicar que és l'scrap ja que hi havia moltes cares conegudes i volia ensenyar el que faig i lo maco que és aquest hobby.


Us deixo amb unes fotos de la paradeta.


Gràcies a tots !!!!!

9 comentaris:

Irina ha dit...

Que be! Espero que veneu molt!
Jo omplire una sol.licitut per posar una paradeta al mercat que es fa al poble on visc, pero sera de cara al maig...a l'hivern no funciona...a veure si m'accepten!

Raquel ha dit...

Apa noia això sí que és llençar-se i fer propanga !!! Felicitats

Jana Garcia ha dit...

Ei al final us va quedar molt guai la paradeta!!! espero que vengéssis molt! jejeje, lo de los cuencos tibetanos mooooolt relaxant!

Jana Garcia ha dit...

Ei al final us va quedar molt guai la paradeta!!! espero que vengéssis molt! jejeje, lo de los cuencos tibetanos mooooolt relaxant!

Alícia ha dit...

qué guai!!! mooolt bé! fa tants dies que estava desconectada del món scrapero... però ara ja m'estic posant al dia! fins aviat!

Elena ha dit...

Què xulo es veu tot! espero que anés molt bé!
ptns!

Mercè ha dit...

Que divertit, NNNNOOOO!!!!! Está xulissim això de les fires, es molt distret i..... encara que la venda, no fos molt productiva, la experiencia es un grau. Aixi que moltes felicitats, per questa nova experiencia......
Un abraçada

Tres somnis ha dit...

Segur que ho vareu passar geniaaaaallll!!!!
Petons reina
Miriam

Marta Sjuan ha dit...

Ei Anneta, que xula la parada! No m'hi vaig poder passar, però ara que vé Nadal espero que es repeteixi i vindré segur! petons

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails