8/7/14

Seguim amb el ganxet, però per miops!!

Doncs si, ja ho puc afirmar, fent els meus primers pinitos amb el trapillo o drapet!

Per si no en tenia prou per començar amb el ganxet, ara començo amb això...

De fet, el drapet és senzill, només utilitza 4 punts bàsics del ganxet: a l'inici el cercle màgic, la cadeneta el punt baix i el punt ras. (potser més endavant la cosa es complica.....)

Per iniciar-me bé amb el tema, vaig anar a la botiga "de trapillo" a Gràcia a comprar un parell de bobines i el super ganxet.

En aquesta botiga també fan tallers per principiants, així que l'endemà em vaig posar a les mans de la Isa que ens va donar les primeres nocions per començar i vam acabar fent un cistellet ben mono.

Si teniu ocasió és una botiga pleeeena de bobines de tots colors i ideal per donar-se una volta i triar la que més t'agradi i fer el teu projecte.


Així que l'endemà, amb la maleta ben plena de bobines i idees, marxava cap a Lausanne i les vam posar en pràctica en el taller de ganxet XXL d'iniciació al ccl.

Un grup petit, ideal per començar amb les nocions bàsiques. Des de zero fins a crear una cistella.Si us animeu, veureu que com al ganxet enganxa i no podreu parar de fer cabassos, bolsos, monederets, collars i més coses!


Ja he creat un apartat al meu pinterest amb la carpeta crochet i les coses pendents... ;) el podeu veure aquí.

3 comentaris:

TXELL ha dit...

Jaja Anna estàs totalment enganxada al ganxet!! Quins cistells més monos ;-o). Jo vaig començar per catifes XXL; el drapet té moltes possibilitats !! Petons.

Cristina ha dit...

Si si , totalment enganxada.jo em demano un revistero dels que tens penjat en el blog per Tavertet.
La teva fan number uan

Raquel Reyes ha dit...

Jajaja m'ha agradat això de ganxet per miops !!! Uns cistells mooolt monoooos !!!

Petonets

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails